[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Könyveink ePub, Mobi és PDF formátumban egyaránt elérhetőek.

A vásárlásról díjbekérőt küldünk, melynek kiegyenlítése után PayPalos fizetés esetén másodpercekkel, OTP Simple bankkártyás fizetés esetén tízpercekkel később megérkezik a számla és a letöltő link. Tapasztalatunk szerint az OTP Simple rendszere a banki nyitvatartási idők miatt az utalásos fizetések feldolgozását lassabban végzi el, így ez akár napokig is eltarthat, ha az utalás egy hétvégi bankzárás után történt meg. A profiljába belépve megvásárolt könyveit letöltheti, ha az azok letöltését felkínáló e-mail elkerülné a figyelmét.

Számlát minden esetben csak a díjbekérőn szereplő adatokkal állít ki a rendszer, ettől eltérni nem áll módunkban, ezért kérjük, minden esetbe ellenőrizze, hogy helyesen adta-e meg az azon szereplő adatait.

A számla formátuma megegyezik a szokványos számlák formátumával, azzal a különbséggel, hogy elektronikusan, e-mailben juttatjuk el őket a vásárlóhoz. A számlát természetesen ki lehet nyomtatni, de ezt a kedves vásárlónak kell megtennie.

Könyveink a Libri és a Líra webáruházában, valamint az ekonyv.hu kínálatában is megtalálhatóak.

A disztribútorunkkal történt megegyezés szerint a 2020 május 20. után megjelenő könyveink másolásvédelemmel lesznek ellátva, így azok a saját webáruházunkban nem lesznek megvásárolhatóak, mivel rendszerünk nem kezeli a másolásvédelmet.

Ahol könnyen elérheti majd új kiadványainkat:

eKönyv.hu
Barnes and Noble
Google Play
Apple Books
Libri
Líra
Kobo

1 2